Kr8tig opent haar deuren voor geïnteresseerden

Foto: Kr8tig

Coaching- en adviesbedrijf Kr8tig uit Weert houdt komende vrijdag een open dag. Je krijgt dan uitgebreid de mogelijkheid om te kijken wat het personeel allemaal doet.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je in gesprek met de deelnemers en personeel van Kr8tig. Maak eens kennis met hun deelnemers en stel gerust je vragen aan hen.  Maak ook kennis met alle producten die ze aanbieden, van brood tot fietsen en van lekkere Limburgse vlaai tot een lekker soepje of belegd broodje. Ze bieden ook graag onze dienstverlening aan zoals een reparatie aan je fiets, het repareren van uw laptop, een kleine onderhoudsklus aan je auto of de mogelijkheid om de klussendienst dát klusje op te laten knappen dat je al weken stoort zoals een onderhoudsbeurt aan uw tuin of een schilderklusje.

Kr8tig: “Wij werken met hart en ziel om mensen (weer) in hun kracht te zetten, om ze volwaardig deel te kunnen laten uitmaken van de samenleving en daar trots op te kunnen zijn.”

Afdelingen

Het aanbod is zeer divers bij kr8tig, met meerdere afdelingen zoals horeca, een bakkerij, restaurant, ICT-afdeling, zorg, autotechniek, fietstechniek en een klussendienst. Ze hebben hun eigen opleiding, waarbij theorielessen worden gecombineerd met praktijkuren op een van hun afdelingen.

Buiten zal een barbecue te vinden zijn voor een lekker warm hapje. Voor de kinderen is er een springkussen en worden er lekkere koekjes gemaakt. De open dag vindt plaats op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.