Trouwlocatie Kasteeltje opent haar deuren

Kasteel Cranendonck
Kasteel Cranendonck
Foto: Publiek domein

Trouwplannen? Maar nog geen idee waar u wilt trouwen? Je bent van harte welkom om op zondag 4 maart, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen op de trouwlocatie van Kasteel Cranendonck.

Extra speciaal dit jaar is de officiële opening van de vernieuwde trouwzaal door burgemeester de Wijkerslooth.

Trouwen in het kasteeltje

In Cranendonck is het mogelijk om te trouwen in het fraaie kasteeltje Cranendonck. Idyllisch gelegen in de natuur tussen Soerendonk en Maarheeze. De uitgebreide tuin is uitermate geschikt voor het maken van een prachtige bruidsreportage. Deze bijzondere sfeervolle locatie biedt een ideaal decor voor een huwelijk.

Vernieuwde trouwzaal

Pas geleden is de trouwzaal van het kasteeltje helemaal opgeknapt. Tijdens de open dag wordt het zaaltje officieel geopend door de burgemeester om 12:00 uur. De Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen) en de gastvrouwen ontvangen u en  leiden u graag rond. Ook vertellen ze u alles over de mogelijkheden om uw huwelijksceremonie naar wens in te vullen. Na de officiële opening zal om 12:15 uur de restyling van het kasteeltje worden toegelicht door Daniëlle Tonnaer van Lef Interieurs.

Ga je niet trouwen? Maar wil je toch graag een kijkje komen nemen. Dan ben je ook van harte welkom.

Trouwen op andere locatie?

Het is in Cranendonck ook mogelijk om te trouwen in het gemeentehuis of op een zelf gekozen locatie. Deze moet dan wel voldoen aan een aantal voorwaarden. De BABSen kunnen je hier deze zondag alles over vertellen.