Walter van Ommeren nieuwe hoofdcoach sv Budel

Bestuur sv Budel met Walter van Ommeren (tweede van rechts)
Bestuur sv Budel met Walter van Ommeren (tweede van rechts)
Foto: svbudel.nl

Sv Budel heeft de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal voor het seizoen 2018-2019 bekendgemaakt. Walter van Ommeren, momenteel nog trainer van RKVVO in Veldhoven, neemt het stokje over van William Hoeymans.

Voor Van Ommeren is sv Budel de vierde club die hij gaat coachen. De 44-jarige Eindhovenaar voetbalde zelf eerder als spits in de hoofdklasse en haalde later zijn trainersdiploma UEFA-B. “Walter heeft met RKVVO in de afgelopen jaren goede resultaten geboekt met een jonge ploeg”, zegt bestuurslid Rob Bergmans. In zijn eerste jaar heeft hij het team in de 2e klasse weten te houden en inmiddels is RKVVO een stabiele subtopper. We hopen dat hij met ons jonge en enthousiaste team ook mooie resultaten kan boeken.”

Bestuur sv Budel met Walter van Ommeren (tweede van rechts)
Enthousiasme

Ook is Van Ommeren enthousiast geworden in de gesprekken met de voetbalclub. “Ik heb oud-trainer Patrick Methorst gesproken over sv Budel en ik denk dat de club helemaal bij me past. Een jonge, talentvolle groep waar nog veel rek in zit. Dat is mij op het lijf geschreven en ik heb er erg veel zin in”, vertelt hij op de website van sv Budel.