Veel ervaring op de kieslijst van Cranendonck Actief

Cranendonck Actief
Cranendonck Actief
Foto: Cranendonck Actief

De grootste partij in Cranendonck op het moment, Cranendonck Actief, heeft zijn kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Karel Boonen voert de lijst aan.

Boonen uit Maarheeze is de huidige fractievoorzitter van Cranendonck Actief en de partij gaat dus voor ervaring. “Karel heeft ruimschoots ervaring met het werken binnen de gemeentelijke overheid (o.a. als gemeentesecretaris). Naast lijsttrekker is Karel ook een van onze kandidaat wethouders”. zegt de partij.

Volledige lijst

De Soerendonkse David Morgan staat op de tweede plek op de lijst. Ook hij is al raadslid. Jan van Tulden (plek 3, Budel), Koen van Laarhoven (plek 4, Budel), Erica de Graaf-van Alphen (plek 5, Budel-Dorplein), Roberta Bergmans-Lemmers (plek 6, Budel-Schoot), Jose Corporaal-Jonker (plek 7, Budel), Jos van Velthoven (plek 8, Maarheeze), Brenda Meusen-den Ouden (plek 9, Gastel) en Andre Oud (plek 10, Maarheeze) staan ook allemaal op de kieslijst.

Anne-Mieke de Sterke-Zevenhek (Budel-Schoot), Leon van de Burgt (Budel-Dorplein), Cindy Stienen (Maarheeze), Wim Cremers (BudelDorplein), Etienne Corporaal (Budel), Kitie Raats (Soerendonk), Yvonne Respen-van Tulden (Budel), Paul Horst (Budel), William Schreuders (Budel), Markus Zappe (Budel), Anja Pieters (Budel) en Wim Smit (Budel) completeren de lijst.