Wiel Engelen stopt als voorzitter van RoodWit67’/Plus

Wiel Engelen (links) en Mat Lammers
Wiel Engelen (links) en Mat Lammers
Foto: www.roodwit67.nl

Wiel Engelen heeft zijn voorzitterschap bij voetbalclub RoodWit67’/Plus uit Budel-Dorplein overgedragen aan Mat Lammers.

Het aftreden van Engelen is een gevolg van problemen in zijn privé-omgeving. Hij is inmiddels 74 jaar en heeft al een een hartinfarct gekregen. Daarnaast zijn twee broers, een zus en zijn zwager overleden. Dit heeft hem doen besluiten om keuzes te maken in zijn hobby’s. Engelen wil zich daarom minder gaan richten op RoodWit67’/Plus. Hij zal nog wel regelmatig aanwezig zijn bij wedstrijden van het eerste elftal.

35 jaar lang was Wiel betrokken bij de voetbalclub. In totaal was hij daarvan 25 jaar voorzitter. In 2007 begon hij aan zijn tweede periode, nadat hij een tijdje wethouder is geweest.

Opsomming

Grenskoerier somt op wat Engelen allemaal voor de vereniging betekend heeft. Hij was als commissielid bij de viering van het 40-, 50- en 60-jarig bestaan van RoodWit’67, voorzitter van de kiencommissie, lid elftalcommissie, groot onderhoud voetbalvelden, sponsoring, inkopen kantine, uitzetten en onderhoud wandelroutenetwerk, leider en grensrechter seniorenelftal, bestaande contracten omgezet in financieel betere contracten, jaarlijkse fietstocht organiseren en RoodWit’67 vertegenwoordigd bij nagenoeg alle uit-en thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Een hele lijst dus. Wiel Engelen heeft zich bewezen bij RoodWit67′ en werd dan ook onder luid applaus bedankt voor zijn diensten. Hij draagt nu het stokje over aan Mat Lammers.