Buurthuis ‘t Buulse Zitje opent haar deuren

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Buurthuis ‘t Buulse Zitje in Budel ligt er nog altijd netjes bij en dat laten de vrijwilligers maar al te graag zien. Morgen, 22 oktober, staan de deuren wagenwijd open tijdens de open dag.

Binnen afzienbare tijd zal dorpshuis De Borgh, ‘t Buulse Zitje gevestigd is, verbouwd gaan worden. En daarom is ‘t Buulse Zitje op zoek gegaan naar een tijdelijk nieuw onderkomen. Wekelijks komen namelijk nog altijd heel wat inwoners langs om een drankje te doen en bij te kletsen. Een misvatting is dat het buurthuis alleen voor ouderen is bestemd. Jongeren zijn namelijk ook van harte welkom. Al draaft de jeugd in hun tienerjaren niet snel naar ‘t Buulse Zitje. Vooral kinderen en ouderen komen naar het buurthuis.

Wekelijks organiseert ‘t Buulse Zitje allerlei activiteiten. Zo kan er getekend worden, zowel voor jongeren als ouderen. Ook is er de mogelijkheid om te koken, samen met andere inwoners en kun je computeren. Daarnaast wordt er wekelijks geschilderd. Voor iedereen lijkt er wel iets leuks op het programma te staan.

Nieuwsgierig? Morgen kan iedereen tussen 14.00 uur en 17.00 uur kan iedereen een kijkje gaan nemen.