Gemeenteraad op bezoek bij uitvaartcentrum Van der Stappen

Foto: Publiek domein

De Cranendonckse gemeenteraad ging afgelopen week langs bij uitvaartcentrum Van der Stappen in Budel. “De kracht van het bedrijf zit in de lokale betrokkenheid en lokale uitvaartverzorgers”, aldus de gemeente op hun website.

 

Een van de uitvaartbezorgers die in Cranendonck actief is, is Martin Horst. Al 13 jaar houdt hij zich bezig met overlijdens uit de regio. Horst geeft op de website van de gemeente aan dat een uitvaart heel persoonlijk en daardoor ook vaak maatwerk is. “Mensen vragen vaak wat wordt veel gedaan? Waarop ik dan antwoord wat willen jullie? Je moet ontdekken wat bij de mensen past.” Dit onderdeel is volgens de gemeente heel belangrijk. “De kracht van het bedrijf zit hem in het maatwerk en de lokale betrokkenheid door de lokale uitvaartverzorgers.”

 

Het bezoek stond gepland als voorbeschouwing op Allerzielen Allicht. Dit vindt op 5 november plaats tussen 19:00 uur en 22:00 uur op algemene begraafplaats in Budel. Hierbij wordt de begraafplaats o.a. uitgelicht met sfeerverlichting en kan men een kijkje nemen in het uitvaartcentrum wat dit jaar is voorzien van een nieuw interieur.