‘Wil jij ook eigen baas zijn over je eigen tijd?’

Foto: Veldhoven Nieuws

Advertorial Wil jij ook eigen baas over je eigen tijd worden én een goed inkomen verdienen? Hieronyma Giezenaar zoekt enthousiaste ondernemende collega’s die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen.

Jaren geleden maakt Hieronyma Giezenaar kennis met het verdienmodel van Forever Living Products. Zij deelt haar enthousiasme over dit verdienmodel met haar vrienden- en kennissenkring, maar ook daarbuiten.

De basis van het werken met dit model is consumptie van producten op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging. Enerzijds kwamen er nieuwe collega’s die met haar gingen samenwerken. Anderzijds ontstond er een kleine klantenkring die de producten van Forever bij Hieronyma bestellen.

“Alle producten zijn gemaakt van zuivere aloë vera. Forever is de grootste teler van aloë vera ter wereld. Forever is een familiebedrijf dat inmiddels in ruim 160 landen zit waaronder ook in ons land. Het hoofdkantoor van de Benelux staat in Baarn”, vertelt Hieronyma.

Verdienmodel

Sinds 2007 heeft de Veldhovense een groot team opgebouwd van collega’s die thuis in hun eigen gezinssituatie de producten van Forever gebruiken. “Samen maken wij omzet bij Forever. Over die omzet ontvang ik en al mijn collega’s die daarbij betrokken zijn volgens een eerlijke verdeelsleutel een deel.”

Goed inkomen

In 2007 is ze parttime gestart, inmiddels haalt ze er een heel goed inkomen uit. Een inkomen dat ook nog eens overgaat op haar erfgenamen. Ze is zo enthousiast dat ze nog steeds mensen coacht om zelf een team op te bouwen. “Die gaan hetzelfde doen als ik. Ik leer ze onder meer hoe ze met potentiële kandidaten in contact kunnen komen en zo een eigen team en een klantenkring  opbouwen.”

Op zoek

Ben jij niet tevreden met je huidige baan of zoek je een extra of vervangend inkomen? Sta je open voor nieuwe dingen? Wil jij je eigen toekomst componeren en baas zijn over je eigen tijd? Neem dan contact op met Hieronyma Giezenaar via de site https://www.eigenbaaseigentijd.nl/contact/