Gezond en verantwoord afslanken met EGA Nederland in Budel en omstreken

Foto: Gera Smetsers E.G.A. Nederland

EGA Nederland staat voor een gezonder en slanker lichaam door een betere voedingsgewoonte aan te leren.

De keuzes om het EGA programma te gaan volgen kan heel verschillend  zijn. Zo kunt u zich bijvoorbeeld niet fit voelen en overgewicht hebben, of last hebben van lichamelijke klachten, u wilt stoppen met roken of gewoon een gezonde levensstijl aanleren.  Ongeacht uw reden, EGA Nederland is al 40 jaar succesvol in het begeleiden van mensen met gezondheidsklachten en of overgewicht. Het realiseren van een gezonde levensstijl is de sleutel tot succes.

Wij bieden u een uitgekiende Eetwijzer waarmee u op verantwoorde manier gewicht zult verliezen. Eenvoudig en gezond, u kunt gewoon met de pot mee eten. De maaltijden zijn zeer afwisselend en….. u lijdt beslist geen honger. Het draait om de dagelijkse samenstelling van de maaltijd met de bij behorende hoeveelheden. Als u zich aan de regels houdt, garanderen wij u succes!! U zult gemiddeld zo’n 2 tot 3 pond per week afvallen. Eenmaal op uw streefgewicht blijft u dat ook, echter wel met de nodige zelfdisipline.

U zult niet alleen gewicht verliezen, wij gaan u ook een nieuwe gezonde levensstijl aanleren zodat u niet zult terugvallen in uw bekende ongezonde gewoonten. Bewustwording is een grote stap hierin.

EGA Nederland de springplank voor een frisse (her)start. U ziet misschien op tegen de eerste stap maar wij verzekeren u: het is het allemaal dubbel en dwars waard.

Bij inschrijving ontvangt u, naast de Eetwijzer, nu gratis een receptenboekje ter ere van ons 40 jarig jubileum cadeau. Inschrijfgeld is eenmalig  € 10,00 + € 7,50 cursusgeld, daarna wekelijks € 7,50.

Wanneer u gezond wilt leven, er beter uit wilt zien en meer zelfvertrouwen wilt krijgen, dan wil ik u daar graag bij helpen.

Met ingang van 1 oktober 2020, wekelijks op donderdag van 09.30 – 10.30 uur.

M.F.C De Borgh
Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
6021 CK Budel

Voor meer informatie of inschrijving kunt u bellen met:

Gera Smetsers
06 33 66 68 55
[email protected]
FB: Gera Smetsers Ega Nederland

(ivm corona is vooraf aanmelden noodzakelijk)