Drie ongevallen binnen een uur in Budel: één gewonde en veel blikschade

Binnen één uur hebben woensdag drie ongevallen plaatsgevonden in Budel. Op de Randweg-Oost vloog een auto uit de bocht en over de kop. Daarna ging het mis op de kruising van de Fabrieksstraat en de Mulkstraat, waar een bestelbus en auto botsten. Het derde ongeval vond opnieuw plaats op de Randweg-Oost. Hier reed een auto een verkeersbord omver.

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer foto’s

Rond 12.00 uur, 12.45 uur en 13.00 uur vonden de ongevallen plaats. Bij de eerste raakte een vrouw gewond. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar man, die naast haar zat, kwam met de schrik vrij.
Ze reed met haar auto dwars door een heg en sloeg over de kop. Via een fietspad kwam ze tot stilstand in een naastgelegen wei.

Kruising

Drie kwartier laten botsten een bestelbusje en passagiersvoertuig op de kruising van de Fabrieksstraat en Mulkstraat in Budel. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen.

Weer op Randweg-Oost

En een uur na het eerste ongeval op de Randweg-Oost ging het weer mis op dezelfde straat. Een auto raakte van de weg en reed een verkeersbord plat. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie heeft de weg geïnspecteerd om te controleren of er misschien een filmlaag olie in de bocht lag. Maar dat bleek niet het geval te zijn.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl