Wagens afgelaste optocht Weert worden zondag tentoongesteld

Foto: V.V. de Rogstaekers

De optocht in Weert mag dan afgelast zijn, daar laten een aantal deelnemers niet helemaal bij. V.V. de Hêldje op Zök heeft het heft in handen genomen en wil alle wagens die deel zouden nemen aan de optocht tentoonstellen.

“Wij, de trotse wagenbouwers van de Weerter optocht, zijn hartstikke trots op onze carnavalswagens die wij al sinds afgelopen jaar aan het bouwen zijn in Weert, Budel, Hunsel, Ell en omstreken”, aldus de organisatie. “En ondanks dat de optocht niet doorgaat, willen wij ze toch heel graag laten zien. Daarom hebben wij besloten om op de dag van de optocht ze toch met jullie te delen.”

De praalwagens zijn te zien aan de Straevenweg in Weert, in het pand van Roto Smeets op zondag 23 februari van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Aanmelden als vereniging

Het is nog niet zeker welke wagens allemaal aanwezig zullen zijn. De organisatie roept iedereen op om deel te nemen en hun prachtige creatie alsnog aan het publiek te laten zien. “Omdat wij niet van iedereen contactgegevens hebben, bij dezen de oproep om je aan te melden en je wagen overdekt tentoon te stellen”, zegt de organisatie. Aanmelden kan bij Susan Versteegen via 06-28441008.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl