Verwenmoment voor Marjo door Wensboom: ‘Ik gun het haar gewoon’

Foto: Maarheeze.nu

Wens na wens komt ondertussen uit in Maarheeze. Zo ook die van Marjo Heijmans. “Omdat ze áltijd voor anderen klaarstaat en ik haar gewoon eens een verwenmomentje gun”, stond er op het kaartje in de Wensboom, ingevuld door haar vriendin Annemiek.

Via Maarheeze.nu

In het geheim is het verwenmoment voor Marjo gepland. Annemiek zou zelf de verrassing bekendmaken. Met hulp van zoon Jasper is een smoesje verzonnen om Marjo thuis te houden. Er zou namelijk een pakketje bezorgd worden.

Met Annemiek verstopt achter de coniferen van de buren is er aangebeld, omdat er zogenaamd iemand iets met haar wilde bespreken. “Maar ik heb weinig tijd”, zegt Marjo nog. Dan komt van afstand Annemiek aangelopen. Marjo reageert verbaasd: “Huh, wat doe jij hier?” Annemiek had een hele leuke, lieve boodschap op een mooi kaartje geschreven. Wát een warme vriendschap.

Massage

Marjo krijgt door massagesalon FeeLIT in Maarheeze een heerlijke massage aangeboden. De komende tijd gaan meer wensen uitkomen. Maarheeze.nu houdt het voor Cranendonck Nieuws allemaal in de gaten.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl