Wensboomwens komt uit: moeder Zhanna in de watten gelegd

Foto: Maarheeze.nu

Aan de Wensboom in Maarheeze hing een kaartje van de 18-jarige Julieta Grigoryan. Zij wenste voor haar moeder Zhanna een schoonheidsbehandeling en die kreeg ze.

Via Maarheeze.nu

Zhanna woont tien jaar in Maarheeze met haar gezin, maar is oorspronkelijk afkomstig uit Armenië. Altijd is ze in de weer om het voor haar gezin goed en gezellig te maken. Zelden komt zij toe aan fijne dingen voor zichzelf.

Daarom dacht Julieta, vierdejaars studente economie op Het Kwadrant in Weert: Laat ik eens proberen om voor mijn zorgzame moeder en mijzelf een verwenmoment te vragen.

Miranda de Haas van schoonheidssalon Élégance aan de Stationsstraat in Maarheeze wilde aan deze wens graag meewerken. Zij verzorgde voor de dames een complete behandeling, een geweldige beleving waar ze beiden erg van hebben genoten.

Verwachtingen overtroffen

De Wensboom is opgezet door sociaal makelaar Marina Bukkems. Samen met een werkgroep is dit verder uitgevoerd. De afgelopen editie mag zeer geslaagd worden genoemd. “Het heeft alle verwachtingen overtroffen”, zegt de organisatie. In de potjes bij de ondernemers zat bijna 600 euro. Op de bank is daarnaast enkele duizenden euro’s gestort. Door een ondernemer is zeer genereus gedoneerd.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl