Je kunt straks pianoles krijgen in het Muziekhuis Maarheeze

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Inwoners van Cranendonck kunnen sinds jaar en dag terecht bij RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie) voor muzieklessen. Voor pianolessen was de centrale plaats De Borgh in Budel. Daar komt vanaf 2 maart een locatie bij: het Muziekhuis in Maarheeze.

Pianolessen bij RICK zijn voor jong en oud. Ook is het mogelijk dat ouder en kind samen les hebben. Voor iedereen is het mogelijk om diploma’s te halen maar dat hoeft niet. Je kunt je breed oriënteren of in de richting van jouw eigen muzikale smaak ontwikkelen. Je talent is in goede handen bij de – conservatorium geschoolde – docent.

Voor wie het leuk vindt, is er altijd de mogelijkheid aan activiteiten deel te nemen. Ieder jaar is er een grote happening waar pianisten samen met anderen spelen: het Pianofestival in het Cantinetheater. Daarnaast heb je voorspeeluren en presentaties waaraan je mag meedoen. Niet verplicht want als je lekker voor jezelf wilt spelen is dat ook oké.

Collegiaal

Muziekhuis Maarheeze en RICK zijn op deze manier samen sterker. Zoveel mogelijk mensen muziek laten maken en hun talent laten ontwikkelen zijn gemeenschappelijk doelen. Door elkaar op te zoeken worden het aanbod en bereik groter.

Probeer pianoles eens gratis uit. Je kunt je opgeven door te bellen naar RICK, via 0495-533954.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl