Workshop voor werven van vrijwilligers in De Borgh

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, organiseert de komende periode een aantal cursussen voor vrijwilligers. Dat doen ze in het kader van ondersteuning van de vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers.

Eén van de workshops die ze organiseren is In vier stappen meer vrijwilligers. Deze workshop is een vervolg op de workshop Vrijwilligersmarketing die eerder in 2018 en 2019 is georganiseerd. Met de informatie uit die workshop gaan de deelnemende organisaties aan de slag om een begin te maken voor het schrijven van een wervingsplan voor nieuwe vrijwilligers.

Basis leggen

Aan de hand van actieve werkvormen stellen ze de deelnemers vragen over hun eigen organisatie om de verschillende stappen in de marketing te vereenvoudigen en concreet te maken. Aan het eind van de workshop ligt er een basis waarmee je aan de slag kunt om nieuwe vrijwilligers te werven, maar ook om in je organisatie onderwerpen rondom werving en zichtbaarheid in het algemeen te bespreken.

De workshop vindt plaats op woensdag 29 januari van 19.30 tot 22.00 uur in De Borgh in Budel. Alle info en de mogelijkheid voor aanmelden vind je op www.cursushuys.nl.

Cordaad Welzijn Logo - Cordaad Welzijn

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl