IVN geeft cursussen in heides van Cranendonck

De jaarlijkse snertwandeling van het IVN
De jaarlijkse snertwandeling van het IVN
Foto: IVN

Het IVN gaat natuurcursussen geven in de heides van Cranendonck. “We willen graag mooie natuurbelevenissen meemaken, zodat we die weer met jong en oud kunnen delen bij onze IVN-activiteiten”, zegt de organisatie.

Het motto bij het IVN is tenslotte ‘Beleef de natuur’. Wil je deze natuurbelevenissen ook ervaren, neem dan deel aan de natuurcursus, met als thema voor 2020: de heide in Cranendonck.

Over het jaar verdeeld, bieden ze 3 á 4 modules aan. “Telkens presenteren we op een actieve manier heidebelevenissen en dat wordt later gevolgd door een excursie in een heidegebied in Cranendonck. Voor deze cursus maken we gebruik van prachtige natuurervaringen over flora en fauna die het IVN afgelopen jaren heeft verzameld.” De eerste module vind plaats op dinsdagavond 17 maart en zaterdagmorgen 4 april. In mei, juni en augustus vinden de andere modules plaats.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om aan dit educatieprogramma deel te nemen, meld je dan aan bij [email protected], o.v.v. je naam en e-mailadres. Bij iedere module wordt je dan uitgenodigd om mee te doen.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl