Kaartjes voor Buulse Zittingen koop je deze vrijdag

Foto: CV Buulder Buk

Aanstaande vrijdag koop je je kaartjes voor de Buulse Zittingen van CV Buulder Buk. De spectaculaire avond vindt plaats op 31 januari en 1, 7 en 8 februari.

Ben je bij de Zittingen aanwezig, dan wordt een overvol programma je voorgeschoteld: overweldigende dans van Exchange, Buuls Cabaret van Pluche Toelie, De Buulse Blèèköp en Zoer en Brus. Tom van Osch, Klaas Bex en Jeroen van Nunen. Zij hebben er als tonpraters weer gruwelijk veel zin in om de lachspieren te kietelen. Met klanken van De Bloasbuk en muziek van de Knoterbèren komt de stemming er zeker in.

Om 19.30 uur op 24 januari gaat de kaartverkoop van start. De eerste leden zijn er al ruim voor die tijd en brengen de dag doorgaans door in de foyer van De Borgh. “Denk daarbij zelf aan de volgorde van binnenkomst of het formeren van een rij”, adviseert Buulder Buk. De nummers ter bepaling van de volgorde zullen door de organisatie worden uitgereikt vanaf 18.30 uur.

Leden kunnen maximaal vier kaarten kopen per lidmaatschapskaart. Je kunt maximaal vier lidmaatschapskaarten per persoon meenemen. De kaartjes voor de Zittingen 2020 kosten voor leden 14 euro per entreekaart. Nog geen lid? Geen probleem: regel het direct met Herman Govers via 06 20208575 of mail [email protected].

Niet-leden

Als er na de verkoop aan de leden om 21.00 uur nog kaartjes beschikbaar zijn, kunnen die door niet-leden gekocht worden. De prijs voor een kaartje is dan 16 euro. Je hebt geen beperking in aantal kaartjes, hooguit in de beschikbaarheid van plaatsen. Wil je zeker zijn van een plaats, kom dan als lid tijdig naar de kaartverkoop.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.buulderbuk.nl.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl