Winkeliers Maarheeze bedanken ketenmarinier met taart

Burgemeester Roland van Kessel (l) en ketenmarinier Jur Verbeek
Burgemeester Roland van Kessel (l) en ketenmarinier Jur Verbeek
Foto: Hester Heijmans

Ketenmarinier Jur Verbeek is afgelopen vrijdag blij verrast met een taart. Die is tijdens zijn wekelijkse spreekuur in het centrum van Maarheeze afgeleverd. Ed Kalders, voorzitter van de winkeliersvereniging Maarheeze, leverde de taart persoonlijk af namens de winkeliers.

De taart is een dankbetuiging voor het werk van de ketenmarinier en zijn collega Nicolette Bakker. De overlast van winkeldiefstal en andere incidenten in en rondom het winkelcentrum Maarheeze zijn door de inspanningen van de ketenmarinier in samenwerking met politie, gemeente en COA de afgelopen tijd duidelijk afgenomen, tot tevredenheid van winkeliers en inwoners. Dat stelt de gemeente.

Binnenlopen

Tijdens het wekelijkse spreekuur wat ketenmarinier Jur Verbeek en Nicolette Bakker van het Ministerie van Justitie en Veiligheid elke vrijdag houden bij RTV Horizon, staat de deur wijd open voor winkeliers en inwoners. Deze weten inmiddels de weg goed te vinden en lopen regelmatig binnen voor een kop koffie en een praatje. Nicolette Bakker: “Iedereen kan bij ons altijd binnenlopen, wij zijn er en ondersteunen waar we kunnen.”

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl