Twee thuiswedstrijden in één week; sv Budel hervat competitie

Selectie sv Budel 2019-2020
Selectie sv Budel 2019-2020
Foto: Sv Budel

Sv Budel begint deze week aan de tweede seizoenshelft met twee thuiswedstrijden week. Allereerst wordt de inhaalwedstrijd tegen RPC aanstaande donderdag afgewerkt in Budel. RPC zit middenin een verhuizing naar een nieuw sportpark en dus wordt de uitwedstrijd in Budel gespeeld en zal de thuiswedstrijd in april dit jaar in Eindhoven afgewerkt worden. Zondag speelt sv Budel meteen weer een belangrijke thuiswedstrijd, tegen Hapert.

De ploeg van Walter van Ommeren heeft met de 1e periodetitel de enige prijs van dit seizoen in de zak zitten, maar na dit succes is sv Budel een stukje afgezakt op de ranglijst. Tweemaal een gelijkspel en een nederlaag tegen koploper Unitas zorgen ervoor dat ze nu op de 5e plaats staat.

Zicht op de koppositie

De achterstand op Unitas is vier verliespunten, maar de voorsprong op degradatiekandidaat DBS is ook slechts zes punten. Het kan dit seizoen dus nog alle kanten op. 2020 starten met twee overwinningen op RPC (4e) en Hapert (7e) zou sv Budel weer laten aansluiten bij de kampioenskandidaten.

De inhaalwedstrijd tegen RPC op donderdag 23 december 2020 start om 20.00 uur. De thuiswedstrijd van zondag 26 januari 2020 tegen Hapert start om 14.30 uur.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl