De Groote Heide Classic is de splinternieuwe ATB-tocht van Cranendonck

Foto: TWC De Zwoegers

TWC de Zwoegers organiseert in december de jaarlijkse ATB-tocht. Dit jaar is dat op zondag 15 december met een geheel nieuwe route en naam: ‘De Groote Heide Classic’.

Recreanten en ervaren fietsers kunnen kiezen voor een tocht van respectievelijk 33, 45 of 58 kilometer. Het parcours is zeer gevarieerd. Een groot gedeelte bestaat uit single tracks en deels gravelpaden. De gehele route loopt door het prachtige natuurgebied van het Leender en Hamonterbos. Uiteraard is in de routes een rustpost opgenomen met warme soep, thee, sportdrank, bananen en peperkoek.

Bij de start en finish kunnen de deelnemers gebruikmaken van een bewaakte fietsenstalling, is er een afspuitplaats beschikbaar en zijn aparte toiletten en douches voor de dames en heren deelnemers aanwezig. Ook op de controlepost staan toiletten.

De Zuiderpoort

Deelnemers kunnen starten tussen 8.30 uur en 10.00 uur bij sporthal De Zuiderpoort in Budel. Op de in- en uitvalswegen naar Budel is de route naar de sporthal met pijlen aangegeven.

De inschrijving is in de kantine van het sportcomplex. Leden van de NTFU, VWB en KNWU kunnen snel inschrijven met Scan&GO. Jongeren onder de zestien jaar mogen gratis deelnemen. De deelnameprijs is 5 euro per persoon, waarbij leden van de NTFU, KNWU en VWB een euro korting krijgen.

Meer informatie vind je op www.dezwoegers.nl.

TWC De Zwoeger Budel Groote Heide Classic 2019 ATB-Tocht Budel - TWC De Zwoegers

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl