Cranendonck inbraakproof: leer in Budel wat je kunt doen tegen inbrekers

Foto:

Wat kan jij doen om je woning optimaal te beveiligen? En hoe kun je jezelf wapenen tegen het dievengilde? Langs het Schepenhuis aan de Markt in Budel staat op zaterdag 14 december tussen 10.00 en 16.00 uur een inbraakpreventietent. Er worden bruikbare tips gegeven en de juiste informatie waarmee jij het gevoel van veiligheid in je eigen huis kan vergroten.

De Politie Keurmerk Veilig Wonen adviseurs van Brabant Veilig geven samen met Buurtpreventie Cranendonck én de politie de bezoekers voorlichting over inbraakbeveiliging en woonhuisveiligheid. “We laten je zien hoe gemakkelijk een inbreker je woning binnen kan komen en hoe jij het hem daarbij moeilijk kan maken”, zo stelt de organisatie. Ook kun je zien welk hang- en sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen, en zijn er andere beveiligingsmiddelen te bekijken.

Je krijgt de mogelijkheid om je ter plekke in te schrijven voor een gratis en vrijblijvende woonveiligscan (www.brabantveilig.nl/woonveilig-scan/). Een adviseur van Brabant Veilig checkt je woning op inbraakgevoeligheid. Daarnaast kun je jezelf aanmelden om deel te nemen aan WhatsApp Buurtpreventie.

Handen ineen

Brabant Veilig en Buurtpreventie Cranendonck slaan samen met de politie de handen ineen en zullen deze preventiedag een mooie invulling gaan geven. Ontdek wat jij kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van woninginbraak.

Buurtpreventie Cranendonck Veilig Wonen Inbraakpreventie -

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl