Sv Budel verliest koppositie door verlies bij Unitas’59

Selectie sv Budel 2019-2020

Sv Budel heeft afgelopen zondag op bezoek bij sv Unitas’59 in Eindhoven voor het eerst sinds 27 oktober weer een nederlaag geleden in de 3de Klasse. De thuisploeg uit Eindhoven was de betere en wist terecht met 3-1 te winnen. Daarmee stijgt Unitas naar een 2e plaats en zakt sv Budel naar plek 4.

Het eerste half uur was er nog weinig aan de hand voor Budel. Vlak voor rust ging het in een paar minuten tweemaal mis. Unitas’59, waar oud-sv Budel-trainer Huub Vermeulen trainer is, kwam tweemaal tot scoren en ging daardoor met een comfortabele 2-0 voorsprong rusten. Na rust wist Roel van Geldorp op aangeven van Youri Bogers de aansluitingstreffer te maken. Daarna ging sv Budel op zoek naar de gelijkmaker, maar deze kwam er niet. Een paar minuten voor tijd wist Unitas’59 de overwinning veilig te stellen door de 3-1 te scoren.

Volgende week speelt Budel een thuiswedstrijd tegen Reusel Sport. De ploeg uit Reusel staat slechts één plekje lager dan sv Budel op de ranglijst en heeft maar één punt minder. De wedstrijd start om 14.00 uur in verband met de invallende duisternis.

Pupil van de Week

Pupil van de Week bij de wedstrijd sv Budel – Reusel Sport is Joep van Cranenbroek. Joep is 10 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool de Triolier in zijn woonplaats Budel. Joep speelt bij sv Budel in de JO11-1 en is daar linksachter.