BNI Apollo levert Soerendonkse ondernemer Stefan Ras tal van contacten op

Foto: BNI Apollo

Via ondernemersclub BNI (Business Network International) netwerken vijftig leden met bedrijven uit de regio. Woensdagochtend is de afdeling in Heeze, BNI Apollo, officieel gelanceerd. Daar plukt onder meer Cranendonckse ondernemer Stefan Ras van Fortune Coffee de vruchten van.

Zo’n 130 mensen komen op de vroege woensdagochtend om 06.30 uur bijeen bij Kasteel Heeze. Zij zijn allemaal getuigen van de lancering van de grootste BNI-afdeling in de Benelux. Vijftig ondernemers zijn lid en zij nodigden andere ondernemers uit om ze ook enthousiast te maken over het concept. Het doel van de club: je netwerk verbreden om er zo meer geld aan te verdienen. En dat doen zonder te concurreren met andere aanwezige ondernemers. Er zit namelijk van iedere sector maar één ondernemer in een BNI-afdeling.

Bij BNI Apollo, zoals de afdeling in regio Heeze sinds woensdagochtend officieel heet, zit één Cranendonckse ondernemers aangesloten: de Soerendonkse Stefan Ras van Fortune Coffee regio Valkenswaard. “Er mogen nog wel meer bedrijven uit mijn gemeente bij komen.” Fortune levert koffie en koffieapparatuur aan bedrijven. “Iedereen die een bedrijf heeft, heeft koffie nodig. Dus BNI is een mooie gelegenheid om in contact te komen”, legt hij uit.

Tekst gaat verder onder de foto

BNI Apollo Kasteel Heeze Lancering 2019 - Cranendonck Nieuws

De nieuwe ondernemersclub in Heeze is volgens Ras een ‘mooie nieuwe markt’ voor zijn bedrijf. “Maar je moet bij BNI wel verder kijken. De mensen die je hier spreekt zijn eerstelijns. Zij hebben ook weer een netwerk waar zij ons product kunnen aanprijzen. Zo gaat het verder dan alleen de mensen die hier aanwezig zijn.”

Bedrijf laten groeien

De Soerendonker is kort na de zomervakantie lid geworden van BNI Apollo. In die eerste maanden heeft het Fortune Coffee veel nieuwe contacten opgeleverd. “Er lopen ook contacten om te gaan leveren. Het gaat mij nu niet om harde cijfers. Uiteindelijk beoordeel ik na een jaar of het ons wat heeft opgeleverd. Waarom? Ik vind het voor mijn ontwikkeling belangrijk. Je leert hier bijvoorbeeld pitchen, maar kan ook je bedrijf laten groeien. We gaan niet ondernemers pushen. We geven het de tijd.”

Ondernemers met een ochtendhumeur kom je niet tegen op de bijeenkomst van BNI Apollo. “In het begin kwam ik hier eerst als bezoeker. Toen dacht ik wel: je zou dit iedere week moeten doen. Maar het is me 100 procent meegevallen.”

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl