Zelfontworpen Philips-lampen in Maarheeze 3D-geprint

Foto: Signify

In Maarheeze wordt een nieuw kunststukje van Philips verricht. Je kunt bij Signify (voorheen Philips Lightning) online zelf je eigen lamp ontwerpen. Die wordt vervolgens 3D-geprint in de fabriek aan de Philipsweg in het Cranendonckse dorp.

Het is een heel uniek staaltje werk van Philips. Het bedrijf introduceert ‘s werelds eerste service voor consumenten die het mogelijk maakt om online je (hang)lamp op maat te ontwerpen, te bestellen, in 3D te laten printen met recyclebaar materiaal en binnen twee weken bij je thuis te laten bezorgen. Op bovenstaande foto zie je een voorbeeld van een eigen ontworpen en 3D-geprinte lamp.

Na een pilootproject in de Benelux, breidt Signify zijn consumentenservice uit over heel Europa. “Dit is de eerste grootschalige service die je toelaat om je eigen duurzame verlichtingsthetiek op maat te maken”, zegt Khalid Aziz, Head of Ventures bij Signify. “Het is weer een wereldprimeur op het gebied van verlichting en illustreert hoe we het voortouw nemen om klanten over de hele wereld van dienst te zijn met de meest innovatieve en duurzame verlichtingstechnologieën.”

Tekst gaat verder onder de foto

3D-printen Hanglamp Philips Signify - Signify

Bedrijfsleven

Maar ook bedrijven kunnen aankloppen om lampen te laten 3D-printen. Naast Philips MyCreation, zoals de 3D-geprinte armaturen voor consumenten heet, maken de machines in Maarheeze ook lampen voor het bedrijfsleven.

Maarheeze maakt dus onderdeel uit van dit prachtig staaltje techniek. Het ontwerpen en bestellen van je lamp kan HIER.

3D-printen Hanglamp Philips Signify - Signify

3D-printen Hanglamp Philips Signify - Signify

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl