Trainer Walter van Ommeren verlengt bij sv Budel met één jaar

Walter van Ommeren, hoofdcoach sv Budel
Walter van Ommeren, hoofdcoach sv Budel
Foto: Sv Budel

Sv Budel heeft het contract van hoofdtrainer Walter van Ommeren met één seizoen verlengd. “We zijn blij dat Walter net zo enthousiast is over sv Budel als dat wij dat zijn over Walter”, zegt de club.

De 46-jarige oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij Budel en blijft door de contractverlenging hoofdtrainer tot medio 2021. “Zijn contractverlenging is een bekroning op een prachtige week voor onze vereniging”, aldus voorzitter Jack Beckers. Hij doelt daarbij op de behaalde periodetitel van afgelopen zondag. Walter van Ommeren wist samen met zijn selectie de eerste prijs van het seizoen te bemachtigen in de 3e klasse D. Dankzij deze periodetitel mag de selectie aan het eind van het seizoen in de nacompetitie gaan strijden voor een plek in de 2e klasse.

“We zien de selectie nog altijd groeien aan de hand van Walter”, vertelt Rob Bergmans van de technische commissie. “Vandaar dat we, na overleg met de spelersraad, besloten hebben om zijn aflopende contract te verlengen.”

Ook Walter van Ommeren zelf is erg enthousiast over zijn verlengde contract. “Sv Budel is een geweldige en hechte vereniging met veel vrijwilligers die alles mogelijk maken op het sportpark. Dat is iets om heel trots op te zijn”, vertelt de hoofdcoach. “Daarnaast werk ik met een talentvolle en gedreven selectie. Het klikt ook in de staf heel goed, iedereen draagt zijn steentje bij. Ik heb het enorm naar mijn zin bij sv Budel en daarom mijn contract verlengd.”

Toekomstplannen

In de winterperiode zal ook gesproken worden met de rest van de technische en medische staf van sv Budel over hun toekomstplannen in het seizoen 2020-2021. De technische commissie hoopt zo snel mogelijk de volledige staf te presenteren om goed voorbereid het nieuwe seizoen te starten.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl