Dit zijn de genomineerden voor Ondernemer van het Jaar 2019

Foto: Jos Meusen

De drie genomineerden die kans maken op de titel Ondernemer van het Jaar 2019 zijn bekend. BAIV BV uit Maarheeze, Kooken BV uit Budel en Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze dingen mee om de prijs.

Voor de zesde keer organiseert Kiwanis Cranendonck de Verkiezing Ondernemers van het Jaar Cranendonck. De verkiezing biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten en te verbinden. We stellen de drie genomineerde ondernemers graag aan u voor.

BAIV BV

BAIV (British American Infantry Vehicles) uit Maarheeze is een bedrijf dat zich richt op historische militaire gepantserde voertuigen en bijbehorende uitrusting. De organisatie startte midden jaren 90. Echter, het initiatief ontwikkelde zich tot BAIV. Een bedrijf met focus op historische militaire gepantserde voertuigen en bijbehorende uitrusting. De laatste decennia heeft de BAIV-bemanning veel kennis vergaard met betrekking tot onderhoud, restauratie en wederopbouw van militaire pantserwagens, halftracks, tanks en houwitsers.

Kooken BV

Kooken BV uit Budel is een vakkundig interieurbouwbedrijf, opgericht in 1994. Gestart als eenmansbedrijf en inmiddels actief met achttien medewerkers. Behalve het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn klantgerichtheid en service belangrijke pijlers van het bedrijf. Kooken produceert keukens in eigen beheer. Geen standaardkeukens, maar maatproducten, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Naast keukens levert Kooken ook andere maatwerkproducten, zoals tafels, kasten, inloopkasten en badmeubels

Van der Kruis Vakschilders

De derde genomineerde is Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze. Een jong bedrijf met passie voor het oude ambacht, zo stelt Van der Kruis zich voor. Staat voor hoogwaardig schilderwerk voor woning of bedrijfspand door gebruik te maken van de beste producten en de modernste technieken. Of het nu gaat om binnen- buiten- ,gevelschilderwerk of Latex spuiten. Van der Kruis Vakschilders won eerder al de Nationale SchildersVakprijs 2018.

In de komende tijd bezoekt de jury alle bedrijven. Onder andere op basis hiervan wordt een juryrapport opgesteld. Op 9 november wordt de winnaar bekendgemaakt, tijdens een verkiezingsevent in de geheel vernieuwde Borgh. De jury bestaat uit burgemeester Roland van Kessel, Bart van der Linden (directeur Vacansoleil) en Stef Bogers (directeur Komma en winnaar van de titel in 2017).

Kaarten zijn te bestellen via www.ovhj2019.nl.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl