Tien jaar Autobedrijf Feijen: van eenmanszaak naar volledige service

Foto: Autobedrijf Feijen

Al een decennium siert Autobedrijf Feijen de Instraat in Budel. Eerst als een eenmanszaak, maar inmiddels uitgegroeid in een veelzijdig onderhoudsbedrijf dat ook auto’s in- en verkoopt.

Waar Gerard Feijen tien jaar geleden in z’n eentje zijn autobedrijf begon, heeft hij nu een team om zich heen gebouwd. Met drie man personeel kan hij meer. Bij de start deed hij alleen onderhoud, inmiddels ook in- en verkoop van auto’s. Er staan continue dertig occasions te koop bij Feijen. Daarnaast staan er zo’n twintig auto’s te wachten om ook in de verkoop te gaan, maar hebben ze nog enige onderhoud nodig. Zo blijft het aanbod in auto’s altijd op peil.

Veel mensen denken dat Feijen zich uitsluitend op Opel focust, maar dat is niet waar. Iedereen is welkom met welk merk en model auto dan ook. Daarnaast hebben ze een eigen bandenservice en bandenopslag, doen ze schadereparaties, raamvervanging voor alle verzekeringsmaatschappijen, hebben ze een eigen aircoservice en doen ze apk-keuringen.

Uitbreiding

Het begon voor Feijen met één unit aan de Instraat in Budel. Dat bouwde hij al snel na een jaar uit naar nog een unit, dat de showroom geworden is. Anderhalf jaar geleden breidde hij zijn bedrijf uit met een nieuw terrein, aan de overkant van de straat. Dit loste voor hem een parkeerprobleem op. “Vanwege de drukte stond de straat soms helemaal vol. Dat is door de uitbreiding niet meer zo.”

“Autobedrijf Feijen heeft jarenlange ervaring in de autobranche en is van oorsprong Opelspecialist, maar u kunt met elk merk auto bij ons terecht, zowel als particuliere als zakelijke rijder. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze showroom. Service en klanttevredenheid staan bij ons op nummer één.”

Meer informatie vind je op AutobedrijfFeijen.nl.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets
Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl