Bike Solutions Budel biedt met fietsmerk Superior tal van mogelijkheden

Foto: Bike Solutions Budel

Sinds augustus is Bike Solutions Budel een premium bicycle store gestart met het merk Superior. Dit houdt in dat ze enkel fietsen verkopen van het merk Superior. De winkel heeft een groot en veelzijdig assortiment. “Wij richten ons op een breed publiek vanaf 3 tot 99 jaar en nemen dan ook graag de tijd voor een goede uitleg voor een langdurig rijplezier wat bij u wensen past”, vertelt eigenaar Bart.

Het merk Superior is een sterk opkomend merk in de fietsbranche. Ze hebben voor ieder wat wils. Van e-bikes tot gewone fietsen en van mountainbikes tot woon-werkverkeerfietsen. Dit kun je vinden op superior-ebikes.nl.

“Voor de kleine ukkie’s en junioren hebben wij een aparte website: www.kidsbicyclestore.nl. Dit doen we om de beste kinderfietsen en de leukste kinderspulletjes aan te kunnen bieden. Alle juniorfietsen zijn uitgerust met zadels en grepen die handig zijn aangepast aan de anatomie van kinderen. Hierdoor voelen ze zich comfortabel op hun fiets, ongeacht of ze pas zijn gaan fietsen of veel ervaring hebben.”

Tekst gaat verder onder de foto

Bike Solutions Budel Superior E-Bikes - Bike Solutions Budel

Ook ben je op het juiste adres als je je e-bike wilt laten optimanliseren. “Dit kan bij ons als u niet tevreden bent over de prestatie van uw e-bike”, vertelt Bart. “Wat tandjes erbij zodat de fiets net iets fijner rijdt of aanpassing voor woon-werkverkeer naar 45 kilometer per uur. Wij kunnen de software van de motor helemaal naar wens aanpassen voor de klant. Service en onderhoud is vanzelfsprekend. Door de vele jaren ervaring in de branche is Budel weer een goede mechanieker in mechanische en elektronische techniek rijker.”

Veel mogelijkheden

Bij Bike Solutions Budel kun je kiezen om een fiets te kopen, te leasen of te financieren, met de nieuwe belastingregel, die uitvoerig beschreven is op onze site, wordt het steeds eenvoudiger om met de fiets naar het werk te gaan.

Bart en Francoise heten je welkom in het nieuwe Bike Solutions Budel. “Bij ons staat goed advies met een goed bakje koffie hoog in het vaandel. De klant komt bij ons op de eerste plaats.”

Je kunt kiezen uit honderden merken en prijsklassen, maar wat is nu een goede kwaliteit fiets? Waar ga je de fiets voor gebruiken? Je koopt een fiets niet voor één jaar. “Bij ons krijg je uitleg over de verschillende afmontages en een goed advies waar je jarenlang plezier van hebt. Wij nemen de tijd. Jij ook?”

Meer info vind je op http://www.superior-ebikes.nl.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl