College van B&W brengt bezoek aan ondernemers in Maarheeze

V.l.n.r.: Frits van der Wiel, Ed Kalders, Marcel Lemmen, Everard Winters, Enrico van Gansewinkel, Elly Scheepers, Roland van Kessel, Frans Kuppens.
V.l.n.r.: Frits van der Wiel, Ed Kalders, Marcel Lemmen, Everard Winters, Enrico van Gansewinkel, Elly Scheepers, Roland van Kessel, Frans Kuppens.
Foto: Gemeente Cranendonck

Het bestuur van winkeliersplatform Maarheeze en het college van B&W heeft 24 september een bezoek gebracht aan ondernemers in Maarheeze.

Maarheeze kent een diverse groep aan winkeliers en horecaondernemers die actief zijn in onder andere het centrum van Maarheeze. Om deze diversiteit zichtbaar te maken, heeft de gemeente drie bedrijven bezocht. Dat zijn Taverne ‘t Hof, Jumbo Simonis en Winters Groothandel-Drankenspeciaalzaak.

“Bedrijven met allemaal hun eigen karakter, groei, maatwerk én persoonlijke aandacht voor de klant”, zegt de gemeente. Met de in 2013 opgerichte winkeliersplatform Maarheeze, hebben ondernemers de handen ineengeslagen om van het centrum een vitaal en levendig winkelhart te maken. Tijdens het bedrijfsbezoek werd onder andere gesproken over de leefbaarheid en veiligheid in de kern Maarheeze, waarbij er ook daadwerkelijk stappen worden ondernomen om dit te verbeteren. Zo stelt de gemeente.

Het college van B&W vindt het mooi om te horen en te zien dat er met zoveel trots en passie wordt gewerkt en bedankt winkeliersplatform Maarheeze voor het enthousiaste bedrijfsbezoek.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl