Buulander Tijn Evers neemt aannemersbedrijf Piet van Mierlo over

Tijn Evers (links) en Piet van Mierlo
Tijn Evers (links) en Piet van Mierlo
Foto: PPM-Photography.nl

Buulander Tijn Evers neemt gefaseerd (tot 2022) aannemersbedrijf Piet van Mierlo uit Leende over. Stempel is de nieuwe naam voor het bouwbedrijf uit Leende, dat dit jaar haar 35-jarig bestaan viert.

De afgelopen 35 jaar is Piet van Mierlo uitgegroeid tot een begrip in de regio Leende en omstreken. Oprichter en naamgever Piet van Mierlo transformeerde de eenmanszaak naar een bloeiende onderneming, waar anno 2019 twaalf collega’s in dienst zijn.

Tijn Evers (30) werkt al tien jaar bij Piet van Mierlo en kent het aannemersbedrijf zodoende door en door. De komende jaren draagt Piet (60) het stokje gefaseerd over aan zijn opvolger. “Tijn heeft een frisse kijk op het geheel. Na 35 jaar mag er inderdaad wel eens iets veranderen aan het logo en ook sta ik helemaal achter de naamswijziging van het bedrijf. Fris, energiek en een nieuwe moderne uitstraling”, aldus Piet van Mierlo.

‘Wat goed is, moet goed blijven’

Tijn geeft aan dat de naamswijziging een mooie kans is om het aannemersbedrijf te profileren, maar dat de krachtige kernwaarden en uitgangspunten zeker gehandhaafd blijven. “Wat goed is, moet goed blijven. We hebben een goed gevulde orderportefeuille en blijven streven naar kwaliteit. Dit doen we samen met ons hechte clubje onderaannemers en zeer betrokken medewerkers. Dit moeten we koesteren en zo willen we onze stempel blijven drukken op nieuwbouwhuizen en andere projecten.”

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl