Budelse cabaretiers Boy Jansen en Addie Compen samen de bühne op

Boy Jansen (links) en Addie Compen als cabaretduo JanseDeCoomp
Boy Jansen (links) en Addie Compen als cabaretduo JanseDeCoomp
Foto: JanseDeCoomp

Cabaretiers Boy Jansen en Addie Compen uit Budel bundelen hun humor en toneelervaring onder de naam JanseDeCoomp. 27 en 29 december 2019 brengen ze hun eerste voorstelling ‘Ruik Er Eens Aan’ op de planken in cultureel centrum Walburg in Hamont.

De combinatie tussen beide heren is ontstaan door hun liefde voor het toneel, hun niet te stoppen podiumdrang en hun gezamenlijk gevoel en voorkeur voor kluchtige humor. Dit alles komt samen in een revue-achtige voorstelling waarin sketches, stand-up comedy, improvisatie en kluchtig toneel elkaar afwisselen.

Wie aan Boy Jansen denkt, denkt meteen aan Tonpraten. Logisch, want Jansen is al jaren een graag geziene artiest op tonpraatavonden in Brabant en Limburg. Tijdens het Keiebeiters Kletstoernooi won Boy afgelopen jaar zelfs de hoogst te behalen onderscheiding: De Zilveren Narrenkap. Daarnaast speelde hij vele jaren toneel bij ONA en was hij regisseur van KNAL Leende en van Bloed, Zweet en Tranen tijdens de Brabantse Dag in Heeze. Aan podiumervaring geen gebrek.

Lawineboys

Dat laatste geldt zeker ook voor Addie Compen. Hij staat wekelijks op het podium als lid van de Lawineboys. Een feestduo dat al bijna twintig jaar door binnen- en buitenland reist met hun hits ‘Joost’, ‘Zuipen’ en het met een gouden plaat bekroonde ‘Sex met die Kale’. Ook Addie stond elf jaar in de ton en was vele jaren lid van toneelvereniging ONA. Hij speelde vijftien rollen en regisseerde daar maar liefst tien kluchten.

De ervaring van Boy en Addie resulteert nu in de avondvullende voorstelling: ‘Ruik Er Eens Aan’. De voorstellingen zijn op vrijdag 27 december en zondag 29 december om 20.15 uur in Walburg in Hamont. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jansedecoomp.nl.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets
Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl