Een decennium Prowise: neem een kijkje in hun wereld op de open dag

Foto: Prowise

Het Budelse educatiesoftwarebedrijf Prowise bestaat in 2019 tien jaar en dit prachtige jubileum willen ze graag samen met jou vieren. Daarom nodigen ze je van harte uit voor de open dag op zaterdag 7 september 2019. “We geven je natuurlijk ‘een kijkje achter de schermen’ en hebben daarnaast een gevarieerd programma voor jong en oud”, aldus Prowise.

Op zaterdag 7 september 2019 ben je van harte welkom tijdens de open dag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn hun panden aan de Luchthavenweg in Budel voor je geopend.

Ontdekkingstocht

“Onze collega’s staan voor je klaar en geven je graag een rondleiding door de Prowise-wereld.” Je maakt kennis met alle afdelingen binnen hun bedrijf en kunt zelf aan de slag met de allerlaatste onderwijsvernieuwingen.

Kinderplein

Geniet van livemuziek van lokale singer-songwriters en bandjes. Natuurlijk hoef je niet met honger of dorst naar huis. Ze hebben ook voor de allerkleinste bezoekers een uitdagend programma samengesteld. Ontdek hoe je ijs maakt dat niet smelt! Of wat dacht je van je eigen oey goey slijm ontwikkelen? Mad Science garandeert dat kinderen een onvergetelijke middag hebben!

Wil jij meer weten over Prowise of het tienjarig bestaan? Lees hier meer.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets