Sta jij als Cranendonckse renner straks naast Kruijswijk of Teunissen?

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Dit jaar heb je als Cranendonckse renner de kans om samen met de professionals op het podium te staan. Dit kan als je bij de topdrie eindigt bij de Grote Prijs van Cranendonck tijdens de Mijl van Mares. Drie Cranendonckers staan op 3 augustus dus misschien wel naast Steven Kruijswijk of Mike Teunissen op het podium.

Let wel: om deel te mogen nemen aan de Grote Prijs van Cranendonck moet je geboren zijn of wonen in de gemeente Cranendonck of lid zijn van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring.

Behalve deze wedstrijd is er ook nog de Grote Prijs van TIM. Deze wedstrijd is – in tegenstelling tot de eerste – bestemd voor de meer gevorderde renners met koerservaring. Om mee te doen hoef je niet per se een verbintenis met Cranendonck te hebben. Beide wedstrijden zijn voor renners zonder nationale of internationale wielerlicentie en worden individueel verreden.

De topdrie’s van beide categorieën zullen na afloop gehuldigd worden op het podium. Voor de Grote Prijs van Cranendonck is er als slagroom op de taart dus de huldiging samen met de profs. De nummers één, twee en drie mogen een beker in ontvangst nemen. Beide winnaars ontvangen daarnaast een wisseltrofee.

Meedoen

Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau. Het inschrijfformulier en verdere info zijn te vinden op www.mijlvanmares.nl. Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd tijdens de wedstrijden. Als je je vóór 27 juli inschrijft, krijg je 2,50 euro korting per deelnemer.

De Mijl van Mares vindt plaats op 3 augustus 2019.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF