Cranendoncks kermisseizoen gaat door, volgende is Maarheeze

Kermis Maarheeze in 2017
Kermis Maarheeze in 2017
Foto: Facebook Kermis Maarheeze

De volgende kermis in Cranendonck staat op de planning. In Maarheeze barst het komend weekend los. Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 juli is de Stationsstraat omgetoverd tot een kermisterrein.

Aanwezig zijn de American Trip, Vulcano Power, autoscooters, mini-cars, draaimolen, grijpkranen, pusher, vuilnisbakkenspel, schiettent, lijntrek–bussensportspel en een oliebollen- en suikerspinnen-snoepkraam. Ook voor drankjes en muziek is gezorgd.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd met medewerking van jongerencentrum Harlekijn, de horeca en de kermisexploitanten. Wethouder Frits van der Wiel opent op zaterdag om 19.00 uur de kermis bij de autoscooters met ondersteuning van het gilde St. Joris-St. Barbara.

Horeca

Een aantal horeca in Maarheeze bundelen de krachten om er samen een mooi feest van te maken. Zo werken Jc Harlekyn, Sphinx, Lenie’s Cafetaria, Ons Lieske en het Muziekhuis samen. In een feesttent staan van vrijdag tot en met maandag allerlei artiesten gepland. Meer info daarover vind je op de Facebookpagina van Kermis Maarheeze.

Ook de vernieuwde ‘t Hof pakt uit. Ze richten zich op zaterdag- en zondagmiddag op een iets ouder publiek, de 30-plussers. Op zaterdag zijn ze geopend tot 02.00 uur en de overige dagen tot 00.00 uur. “Op zaterdag en zondag hebben wij hier op het terras een DJ staan vanaf 16.00 uur. Ook zijn we als een van de enige geopend om iets te eten. Vanwege het evenement is er wel een aangepaste kaart gedurende deze dagen.”

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF