Motoballer Carlo van Geldrop breekt arm tijdens EK in Duitsland

Vervelend nieuws uit het Budelse kamp op het EK Motoball in Duitsland. Carlo van Geldrop heeft zijn arm gebroken tijdens de wedstrijd tegen het gastland (0-3). Al na vier minuten zat zijn wedstrijd erop.

Bekijk het fragment van de blessure hierboven, vanaf minuut 13:15

Na een indrukwekkende start was het helaas voor Van Geldrop al in de vijfde minuut afgelopen. Een goede uitbraak van de motoballer van MVB Budel werd door een harde verdedigingsactie ten einde gebracht. Hij viel en klapte tegen de boarding aan, met een gebroken bovenarm tot gevolg. “Ondanks dit voorval en het missen van onze linkse aanvalsspeler werd het spel goed opgepakt”, zegt Supportersclub MBV Budel op Facebook. “Het Duitse team had bijna tot geen kans om door de verdediging heen te komen”, maar wisten toch met 3-0 te winnen.

Het volledige Nederlandse team bestaat uit spelers die actief zijn bij Motoball vereniging Budel, omdat dit de enige motoball-club van het land is. Woensdagavond speelt Nederland om 18.00 uur tegen Wit-Rusland. De wedstrijd is live te volgen via het youtube-kanaal Promotoball Channel.