Komend weekend: Ledûb Volleybal Festival

Foto: Jos Meusen

Volleybal, feest en gezelligheid; dat staat je dit weekend te wachten op het Ledûb Volleybal Festival. Op 14, 15 en 16 juni zal het sportpark in Budel omgetoverd worden tot een volleybal-walhalla. Twee dagen lang zullen honderden sportievelingen uit de regio en ver daarbuiten strijden om de eerste plaats.

Naast volleybal is er genoeg te beleven. In drie dagen zullen namelijk zestien artiesten op het podium staan, verdeeld over twee stages. Op vrijdagavond is Royal Beat van de partij op de mainstage. Het publiek zal getrakteerd worden op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers, maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. Tussendoor zal DJ Sylvie Thijs zorgen voor de lekkerste hits. Op de Flavourz stage is het ook genieten geblazen. Daar zijn de dj-duo’s Mystic Maniacs en Hak op de Tak te vinden. Laatst genoemde duo timmert hard aan de weg. Afgelopen maand stonden ze nog op Lakedance en eind deze maand zijn ze op Qlimax te vinden.

Op zaterdag begint Ledûb Volleybal Festival vroeg op de Flavourz stage. Om 12.00 uur staat DJ Ganzz al achter de knoppen, gevolgd door Feest DJ Hardy en DJ Siem. Tussendoor zal feestzanger Joey Martens optreden. Aan het begin van de avond gaat het festival terug in de tijd met It all Started in the Nineties. Anderhalf uur lang komen de beste, leukste en foutste 90’s-hitjes voorbij.

Geef je niks om de 90’s? Dan kun je terecht op de mainstage. Vroeg in de avond staat hier het Budelse dj-duo Jongens van de Buurt en Sjieke Bazen op het programma. Hierna is het de beurt aan The Allstarz. Hier zal een scala aan muziekstijlen voorbij komen. Het ene moment sta je mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld. De afsluiter op de zaterdagavond is ook zeker niet de minste, namelijk Lampegastuh.

En door!

Op zondag lekker uitkateren? Nee hoor, om 12.00 uur gaat het feest gewoon door. De energieke coverband The Bad Ties komt langs en zal live de hits van toen en nu spelen. Verwacht de échte klassiekers, maar ook foute hits. Ook Feest DJ Hardy en DJ Ganzz zijn weer van de partij met de lekkerste plaatjes. Aan het eind van de middag zal Zanger Rens de microfoon overnemen. Traditioneel wordt Ledûb afgesloten door Bonte Carlo.

Kom langs, de entree is gratis. Kortom, dit weekend moet je op het sportpark in Budel zijn. Ook als je niet meedoet met het volleybal toernooi, ben je van harte welkom.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF

'

Reacties

article
15533
Komend weekend: Ledûb Volleybal Festival
Volleybal, feest en gezelligheid; dat staat je dit weekend te wachten op het Ledûb Volleybal
https://cranendonck.nieuws.nl/nieuws/15533/weekend-ledub-volleybal-festival-budel/
2019-06-11T13:48:17+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/67/2019/06/11134719/fotodemeus-_DSC54881.jpg
Budel, Dj, Feest, Festival, Ledûb, Ledûb Volleybal Festival, Sportpark, Tent, Volleybal, Volleybal Festival
Agenda, Nieuws