Goede Vrijdag voor politie: Hennepkwekerij ontmaskerd in Budel, zeven aanhoudingen

Foto: Politie Cranendonck en Heeze-Leende

Aan de Wethouder van Hunselstraat in Budel heeft de politie een hennepkwekerij gevonden. Bij de ontmaskering zijn zeven aanhoudingen verricht. Dit gebeurde allemaal in de buurt van basisschool De Triolier. Kinderen van de school zagen de aanhouding mogelijk plaatsvinden.

Om hoeveel plantjes het gaat, kan de politie nog niet zeggen. Daar wordt namelijk nog onderzoek naar gedaan. De zeven verdachten zullen door de recherche verhoord gaan worden. “Het was een GOEDE VRIJDAG voor ons.”

“We zijn ons er van bewust dat kinderen van de basisschool getuigen kunnen zijn geweest van ons optreden of stankoverlast hebben ervaren”, zegt de politie. “Maar uitstel was in dit geval niet mogelijk. Het optreden is rustig, netjes en vooral veilig verlopen.”

Raadsel

De politie plaatst bij het bericht op Facebook nog een klein raadsel. “Als je weet wat ik zag (tweede foto in onderstaand Facebookbericht) dan weet je dat er voor ons altijd een risico kan zijn als we ergens naar binnen gaan wat te maken heeft met drugscriminaliteit.” De foto is te zien in onderstaand Facebookbericht.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF