FC Cranendonck-VV Maarheeze nog niet voorbij: laatste minuten worden later afgerond

Foto ter illustratie

Met nog vijf minuten op de klok wordt de wedstrijd in Soerendonk tussen FC Cranendonck en VV Maarheeze afgebroken, omdat de scheidsrechter geblesseerd is geraakt. Het staat op dat moment 1-0 voor Maarheeze, maar de resterende minuten moeten een andere keer nog ingehaald worden.

Het was een wedstrijd met alles erop en eraan. Strijd en wil om te winnen om daarmee te beginnen. Maarheeze kwam in de 21ste minuut op voorsprong.

De tweede helft van de wedstrijd was er een om niet snel te vergeten. Allereerst werd er een rode kaart – na twee gele kaarten – voor een Maarheeze-speler uitgedeeld. Later ontstond er tumult toen de scheidsrechter de verkeerde speler van FC Cranendonck rood gaf. Door de onenigheid is de wedstrijd een aantal minuten stilgelegd.

Na een kort oponthoud wordt de wedstrijd hervat. Maarheeze staat op voorsprong, maar met nog vijf minuten op de klok stopt de scheidsrechter ermee. Hij kan niet verder, omdat hij geblesseerd is geraakt. Zijn besluit: De wedstrijd wordt een andere keer hervat. De resterende vijf minuten die nog gespeeld moeten worden, worden een andere keer afgerond. Het laatste woord is nog niet gesproken. De KNVB gaat kijken wanneer het restant gespeeld gaat worden.