Ledûb Volleybal Festival vraagt geen entree meer, inschrijving geopend

Foto: Foto De Meus

Na een aantal jaar entree te heffen voor de feestavonden, kiest de organisatie van Ledûb Volleybal Festival er nu voor om deze af te schaffen. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend.

De organisatie van het toernooi noemt het nieuwe concept van afgelopen jaar een succes. En dus is onder meer de grote blauwe feesttent weer van de partij. Daarnaast staan er dit jaar maar liefst zestien dj’s, acts en bands op het podium. Waaronder de DJ’s The Allstarz, Sylvie Thijs en Jongens van de Buurt. De overige artiesten worden komende weken op social media van Ledûb Volleybal Festival bekendgemaakt. Het buitenpodium zal ook een flinke metamorfose krijgen, waarover later meer.

  • LEES OOK: 

Wel iets nieuws dus. De entree voor het festival verdwijnt. Dit betekent dat alle feestgangers sneller door kunnen lopen bij de ingang én dat ze niet de portemonnee hoeven te pakken.

Iedereen kan meedoen

Het Ledûb Volleybal Festival kent veel verschillende volleybal klassen; van recreatief tot divisie niveau. Op 14, 15 en 16 juni vindt Ledûb Volleybal Festival voor de 49e keer plaats op het sportpark in Budel. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend via de website: www.ledubvolleybalfestival.nl.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF