‘Solmar Tours uit Maarheeze beste reisbureau actief in Spanje’

Foto: Facebook Solmar Tours

Solmar Tours uit Maarheeze heeft de Reisgraag Award gewonnen. Deze prijs staat voor beste reisorganisatie die actief is in Spanje.

Uit alle reviews van 2017 kreeg reisbureau Solmar Tours binnen deze categorie gemiddeld een 7,5. Met dit cijfer hebben zij deze publieksprijs mogen ontvangen. In 2014 ontvingen zij ook al een Reisgraag Award.

“Wij zijn trots en blij verrast met het winnen van de Reisgraag Awards 2018”, zegt Jan-Rikke Mulder, COO van Solmar Tours. “Op alle bestemmingen hebben wij eigen reisleiding. Daarnaast heeft ons zusterbedrijf een eigen wagenpark en rijden wij met bussen van maximaal drie jaar oud. Een andere belangrijke eigenschap is dat wij beschikken over een eigen bustransferium in Maarheeze waar de klant prettig kan overstappen. Tot slot hechten wij veel waarde aan het reisadvies dat klanten ontvangen van ons callcenter.”

15.000 reviews

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag.

Op de Facebookpagina van Solmar Tours reageert het bedrijf nogmaals. “Dit jaar gaan wij ons opnieuw inspannen om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen.”

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF