Restaurant Tribeca in Heeze behoudt twee Michelinsterren

Jan en Claudia Sobecki van sterrenrestaurant Tribeca
Jan en Claudia Sobecki van sterrenrestaurant Tribeca
Foto: Facebook Restaurant TRIBECA

HEEZE – Restaurant Tribeca in Heeze behoudt zijn twee Michelinsterren. Dat is vandaag duidelijk geworden tijdens de uitreiking van de sterren van Misset Horeca, in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

In het bijzijn van de culinaire top van Nederland bleek dus dat het restaurant van chefkok Jan Sobecki en zijn vrouw Claudia nog altijd bij die top hoort. Het zit daardoor in een select groepje van slechts achttien restaurants met twee sterren. Een hele knappe prestatie dus. Maar drie restaurants hebben drie Michelinsterren. Dat zijn Inter Scaldes uit Kruiningen, De Leest uit Vaassen en De Librije uit Zwolle.

Tribeca is met hun ster de enige in de omgeving van Cranendonck. Voor een echt culinair én heerlijk hoogstandje kun je dus naar Heeze. In 2016 kregen ze twee Michelinsterren toegereikt, een paar maanden nadat ze de deuren van het restaurant hadden geopend. Een heel unieke prestatie.

Het sterrenrestaurant beschikt inmiddels over een eigen chef’s table en een limousine. Hiermee kunnen ze gasten ophalen en brengen. Alle ingrediënten hebben ze om ook volgend jaar weer bij de tweesterrenrestaurants te horen.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF