3FM Serious Request in Maarheeze: Doe jij al mee?

Foto: Facebook 3FM

Tijdens Serious Request komen 3FM-dj’s Jorien Renkema en Rob Janssen naar Maarheeze, komende 19 december. In het nieuwe concept ‘Lifeline’ starten ze in Weert en trekken ze te voet naar Utrecht.

3FM heeft het Glazen Huis gedag gezegd. Het concept leek toe aan verandering omdat het de afgelopen jaren steeds een stuk minder geld ophaalde voor de goede doelen waar het zich voor inzetten. Deze nieuwe vorm van Serious Request heet ‘Lifeline’.

3FMDrie teams van dj’s gaan door het hele land lopen. In tal van plaatsen ontmoeten ze actievoerders en maken ze van daaruit live radio. Vandaag maakte de radiozender bekend wie er gaan lopen en welke dorpen en steden ze aandoen. In Weert gaan de DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen van start. Zij beginnen in Weert en wandelen via plaatsen als Maarheeze, Sterksel, Boxtel, Breda en Gorinchem naar Utrecht. De totale afstand bedraagt 171 kilometer.

Goede doelen

Het nieuwe Serious Request zet zich samen met het Rode Kruis in voor drie goede doelen; reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

De andere twee dj-teams starten vanaf een andere locatie en leggen een andere route af. Check die hier.

3FM Serious Request start dit jaar op 18 december en duurt tot en met 24 december. Op woensdag 19 december zijn in Maarheeze. Check op 3FM.nl/KomInActie hoe je mee kunt doen.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.