Trainer Richard van de Kerkhof verlengt twee jaar bij vv Maarheeze

Richard van de Kerkhof tekent voor zijn verlenging
Foto: Facebook vv Maarheeze

Richard van de Kerkhof (38) is ook de komende twee seizoenen hoofdcoach bij vv Maarheeze. Daarover zijn de technische commissie en Van de Kerkhof overeengekomen.

Beide partijen ervaren de samenwerking, die sinds afgelopen zomer tot stand is gekomen, als zeer positief en durven een verbintenis voor de langere termijn aan. Dat melden ze op hun website.

Van de Kerkhof voelt zich bij vv Maarheeze erg op zijn plaats. Hij ziet het als een mooie uitdaging om met de talentvolle jeugd te bouwen aan een stabiele selectie. De groep is gretig en wil ook graag samen met hun coach zien waar hun plafond ligt.

“Het verjongen en bouwen aan een stabiel team voor de toekomst zal tijd vergen en daarom gunnen beide partijen elkaar ook deze benodigde tijd”, vertelt voorzitter Huub van der Linden. “We zijn zeer content over de toegevoegde waarde van Richard voor de gehele vereniging en willen een meerjarenplan voor de vereniging met hem tot uitvoering gaan brengen.”

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor deĀ NIEUWSBRIEF

Reacties

article
13745
Trainer Richard van de Kerkhof verlengt twee jaar bij vv Maarheeze
Richard van de Kerkhof (38) is ook de komende twee seizoenen hoofdcoach bij vv Maarheeze.
https://cranendonck.nieuws.nl/nieuws/13745/richard-kerkhof-vv-maarheeze/
2018-12-14T20:21:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/67/2018/12/14202025/Richard_van_de_Kerkhof_-_Facebook_vv_Maarheeze_6cd.jpg
Coach, Eerste, Huub van der Linden, Maarheeze, Richard, Richard van de Kerkhof, Trainer, Van de Kerkhof, Van der Linden, Voetbal, vv Maarheeze
Nieuws, Sport