Perron 8 opent de deuren tijdens een gezellige kerstmarkt

Perron 8 in Weert
Perron 8 in Weert
Foto: Perron 8 - Dion Huiberts

De deuren van bedrijfsverzamelcomplex Perron 8 gaan open voor publiek. Een groot deel van de ondernemers die er zijn gevestigd stellen zich dan persoonlijk aan je voor.

Het belooft een hele interessante en gezellige dag te worden. Er is entertainment voor jong en oud. Er worden pizza’s en knapkoekjes gemaakt en in chillroom ‘Parallel’ houden ze de kids graag bezig met spellen als biljarten, tafelvoetballen en tafeltennissen. Maar je kunt er ook film kijken.

Perron 8Kerstsferen

De Kerstman zal je bij de ingang, waar de geur van kerstbomen en vuurkorven je al tegemoet komt, welkom heten met een glaasje glühwein. Bij Kr8tig wordt je warme chocomelk aangeboden. De geur van vers gebakken wafels zal je tegemoet komen zodra je het restaurant en de bakkerij van Kr8tig inloopt. Ook is er sfeervolle muzikale omlijsting, die aangepast zal worden aan de gemoedelijke en intieme kerstsfeer.

Wethouder van Cultuur en Onderwijs in Weert, Geert Gabriëls, zal ook een bezoek brengen aan de open dag.

  • LEES OOK: Het Solmar je slogan zijn: Slechtste slogan van Nederland in Maarheeze?

“Graag ontmoeten we u allemaal om onder het genot van een hapje en drankje gezellig met elkaar in gesprek te gaan”, zegt de organisatie. Er zal door de deelnemende bedrijven ook een aantal producten verkocht worden, zowel food als non-food. “Onze locatie is ook rolstoelvriendelijk en goed begaanbaar voor mindervaliden. Kortom, het is voor iedereen de moeite waard om een kijkje te komen nemen.”

De open dag van Perron 8 vindt plaats op 14 december van 11.00 uur tot 16.00 uur. Perron 8 ligt aan de Parallelweg 168/169 in Weert. Parkeren kan aan de Molenveldstraat.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF