Cranendoncks Verbroederingsbal barst los op nieuwe locatie

Foto: Bart Lijten - Facebook Cranendoncks Verbroederingsbal

Het carnavalsseizoen is van start en het eerstvolgende feest is het Cranendoncks Verbroederingsbal. Aanstaande zaterdag barst het feest los op een nieuwe locatie, aan de Maarheezerweg in Budel.

Het feest blijft in Budel, maar heeft moeten verplaatsen naar een grotere locatie. Na vijf edities is het uit zijn jasje gegroeid. Van de oude locatie, de Auw Meule, is afscheid genomen. Op de nieuwe plek wil de organisatie verder groeien.

Uit de verre regio trekken carnavalsvierders naar het Cranendoncks Verbroederingsbal om in de stemming te komen voor het aankomende carnavalsseizoen. Dit jaar wil de organisatie daar nog een schepje bovenop doen.

Dit jaar kunnen er 3700 mensen in de feesttent. Die tent is maar liefst drieduizend vierkante meter groot. En het heeft niet alleen te maken met het kunnen houden van meer mensen, maar ook logistiek is de nieuwe locatie idealer. Zo kunnen er makkelijker grote pendelbussen naar de Maarheezerweg komen.

Line-up

Wat kunnen we dit jaar verwachten? Een groot scala aan bekende carnavalsartiesten komt langs. Laten we ze even opnoemen. De Alpenzusjes, het Feestteam, Partyfriex en dj’s Bonte Carlo en Hardy. Het feest begint zaterdag 24 november om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Het geld dat opgehaald wordt tijdens het Verbroederingsbal komt allemaal ten goede van de carnaval in Cranendonck en omstreken. De opbrengst vloeit terug in de groepen die het feest mede mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast wordt een bedrag uitgereikt aan alle overkoepelende carnavalsverenigingen uit de kernen van onze gemeente en drie daarbuiten. Vorig jaar was dit 777 euro voor iedere vereniging.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF