Maarheezenaren verrast: 500 tasjes aan de voordeur

500 Solmar-tasjes hingen aan de voordeuren in Maarheeze
500 Solmar-tasjes hingen aan de voordeuren in Maarheeze
Foto: Solmar Tours

Honderden tasjes hingen er vanochtend aan de voordeuren in Maarheeze. Het nabijgelegen Solmar Tours blijkt achter de actie te zitten. In het tasje zat een presentje en een uitnodiging voor de open dag.

Solmar ToursOnder het mom van ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ kregen 500 huishoudens in Maarheeze een tasje aan de voordeur. De touroperator wil de band met hun buren versterken. Vandaar dat zij verrast werden met een presentje en een persoonlijke uitnodiging. Solmar wil hun buren kennis laten maken met het personeel en hun producten.

“Op deze laagdrempelige manier wil de touroperator de band versterken”, zegt het bedrijf. De kennismaking zal plaatsvinden op 24 en 25 november, tijdens de open dagen.

Corry Konings en gratis vakantie

Op die open dagen is er entertainment voor jong en oud, met diverse optredens van artiesten, waaronder Corry Konings. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een goodiebag en tijdens de quizzen maken ze zelfs kans op een gratis vakantie.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.