Fortune Coffee Soerendonk brengt zestig ondernemers samen

Netwerken bij Fortune Coffee
Netwerken bij Fortune Coffee
Foto: Fotune Coffee

Fortune Coffee uit Soerendonk organiseerde onlangs een netwerk voor zijn klanten uit de regio. “Koffie verbindt mensen met elkaar”, aldus eigenaar Freddy Kerkhofs.

Het gaat hierbij om Fortune Coffee regio Valkenswaard, dat gevestigd zit in Soerendonk. “Ik vind het belangrijk om met mijn klanten samen te komen, want hierdoor versterk je niet alleen jezelf maar ook elkaar”, zegt Kerkhofs over de koffiedag.

Het is voor het derde jaar dat Fortune Coffee regionale netwerkevenementen organiseert. Hiermee willen ze ondernemers met elkaar in contact laten komen ter gelegenheid van De Nationale Koffiedag. “Voor ondernemers was het een uitgelezen kans om samen te komen om te verbinden, ideeën met elkaar uit te wisselen en ervaringen op te doen”, aldus Kerkhofs. Fortune Coffee is de initiatiefnemer van de Nationale Koffiedag.

Goedgevulde dag

In het bedrijfspand in Soerendonk kwamen zo’n zestig ondernemers bij elkaar. Ze begonnen om 08.00 uur met een netwerkontbijt. Tonprater Arian Comper verzorgde een koffiequiz met verschillende prijzen. Vervolgens konden de ondernemers bij stands informatie vinden over de nieuwe Mercedes-sprinter, vloeren, kerstpakketten, bedrijfsfeesten, interieurbeplanting en webshops. Kerkhofs: “Het was een zeer geslaagde ochtend waarbij vele ontmoetingen en verbindingen plaatsvonden. Met samenwerken versterk je elkaar en dat kwam op een unieke manier bij elkaar.”

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.