Trek eropuit in het Leenderbos: ‘ontsnap aan het hectische leven’

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Het Leenderbos tussen Valkenswaard en Leende is prachtig. Trek je wandelschoenen aan voor een mooie wandeling, op 4 november.

Het wandelevenement van 6,2 kilometer wordt georganiseerd door Events4Holland. Er wordt gelopen door een prachtig, uitgestrekt natuurgebied dat bestaat uit naaldbossen, heidevelden en zandvlakten. “Het bos is een ideaal natuurgebied om een dagje aan het hectische leven te ontsnappen. Trek je wandelschoenen aan en kom er eens goed onthaasten”, staat op de Facebookpagina van het evenement.

Pannenkoekenhuis De Clown

Let op: in het Leenderbos liggen geen verharde voetpaden. Gestart en gefinisht wordt bij Pannenkoekenhuis De Clown. Na afloop kan daar nog wat gegeten en gedronken worden.

Honden zijn welkom en mogen gratis mee, maar let wel op de regelgeving van het gebied. In het Leenderbos mogen honden los op de Molenheide.

Om mee te lopen moet je wel een klein bedrag betalen. 3 euro voor kinderen tot 16 jaar. Alles ouder dan dat betaalt 5 euro. Reserveren van de tickets is verplicht. Die zijn hier te verkrijgen. Verzamelen om 9.45 uur, om 10.00 uur wordt er gestart.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.