Oktoberfest Soerendonk belooft weer een spektakel te worden: de line-up

Oktoberfest Soerendonk 2017
Oktoberfest Soerendonk 2017
Foto: Facebook Oktoberfest Soerendonk

Het grootste Duitse bierfest van Cranendonck vindt de komende drie dagen weer plaats. Bij Oktoberfest Soerendonk op sportpark De Braken zal het bier weer rijkelijk vloeien.

Nu het Oktoberfest voor de deur staat, is de volledige line-up ook bekend. Wie echt niet meer kan wachten, kan al vroeg in de tent zijn. Morgen opent de feestlocatie al om 17.00 uur. De Band Woenderbaar start om 19.15 uur met spelen. Daarna komt Otto Lagerfett nog langs met zijn Duitse kneiters.

Als je dacht dat de tent op zaterdag al vroeg open is, dan sta je versteld van zondag. Dan zijn de deuren geopend om 12.00 uur. Als eerste verschijnt dan Partyband Joe’s Wiesn uit Duitsland op de bühne. Een van de bekendste en grootste namen die langskomt is Tanja Lasch, bekend van haar hit Die Immer Lacht. Later komt Hoal Lieëd nog langs.

Tekst gaat verder onder de video

Dennie Christian

Voor de diehards opent de tent zich maandag om 17.00 uur. Partyband Die Powerhosen gaat proberen er een onvergetelijke avond van te maken. Dennie Christian, bekend van zijn monsterhit Rosamunde, komt het Oktoberfest in Soerendonk afsluiten. Net als iedere avond staat DJ Carlo achter de draaitafel.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.