Vv Maarheeze verpulvert RKSV Sterksel in derby: 9-0

Wat een wedstrijd. Vv Maarheeze heeft geen spaan heel gelaten van RKSV Sterksel, in de derby van gistermiddag. Met 9-0 werd de uitploeg naar huis gestuurd.

Na één helft stond het al 5-0 voor Maarheeze. Spannend werd het op de Romrijten dus nooit. In alle opzichten was de thuisploeg een maatje te groot voor Sterksel, dat na de promotie naar de vierde klasse dit seizoen een volledig nieuw team moest opbouwen. (Wedstrijdverslag)

Het duurde een kwartier voordat het eerste doelpunt viel. In de 16e, 17e en 18e minuut maakte Maarheeze duidelijk het verschil. Doelpuntenmakers in dit tempo waren achtereenvolgens Bram Linders, Rick van der Linden en Rémy Verhoeven. Nog voor rust scoorden Rob van Wetten en wederom Rick van der Linden de 4-0 en de 5-0 waardoor de wedstrijd al voor rust beslist was.

Tweede helft

Een aantal jeugdspelers kwamen het veld in bij Maarheeze, aan de start van de tweede helft. Een van de jeugdspelers, Sem de Graaf, zette in de 59e minuut Rick van der Linden vrij voor doel die zijn derde doelpunt kon maken en de stand naar 6-0 tilde. Daarna schoot Rémy Verhoeven zijn tweede goal binnen. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd brachten Tom van der Pas en Nikos Ikonomidos de eindstand naar maar liefst 9-0.

Gek genoeg is het al 45 jaar geleden dat Maarheeze en Sterksel in competitieverband tegen elkaar speelden.

Vv Maarheeze staat nu vierde in de competitie (4e Klasse E). Sterksel staat na drie wedstrijden puntloos onderaan.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.